Kinderen & jongeren

 

Kinderen & jongeren

 

Veel activiteiten zijn speciaal gericht op kinderen en jongeren. Daarbij denken we allereerst aan de variëteit aan kinder- en jeugdkampen. Om daarvan een sprankelend beeld te krijgen, klik hier

Daarnaast hebben diverse activiteiten speciaal betrekking op het religieuze en de religieuze opvoeding, toegespitst op de leeftijdsfase van het kind. In de Gemeenteberichten (klik hier) vindt u meer informatie. 

Hier onder ziet u enkele vaste bijeenkomsten voor jonge kinderen:

 

Voor peuters en kleuters

Iedere tweede zondag van de maand om 9.30 uur is er in de kerk een activiteit voor peuters en kleuters. Er wordt een verhaal verteld en iets geknutseld. De komende bijeenkomsten zijn op 9 december en 13 januari.

 

Zondagsdienst voor de kinderen

Zondags wordt om 9.30 uur een kinderdienst gehouden, behalve op de zondagen die in de schoolvakanties vallen. Voor dit schooljaar zijn dit de volgende zondagen: 23 december, 30 december, 6 januari, 24 februari, 3 maart, 28 april en 5 mei.

Kerstdienst voor de kinderen

Op dinsdag 25 december wordt om 9.45 uur de Kerstdienst voor de kinderen gehouden. Dit ritueel maken de kinderen alleen op deze ochtend van het jaar mee. In kernachtige bewoordingen worden zij cultisch binnengeleid in het mysterie van de Kerstgeboorte. Een bijzondere dienst waarbij ook de volwassenen hartelijk uitgenodigd zijn.