Kinderen & jongeren

Veel activiteiten zijn speciaal gericht op kinderen en jongeren. Daarbij denken we allereerst aan de variëteit aan kinder- en jeugdkampen. Daarvan kun je hier een sprankelend beeld krijgen.

Daarnaast hebben diverse activiteiten speciaal betrekking op het religieuze en de religieuze opvoeding, toegespitst op de leeftijdsfase van het kind.

 

Kinderdiensten

De komende kinderdiensten zijn op 9 april (Pasen) en 23 april, 14 en 28 mei (Pinksteren), 11 en 25 juni. Aanvang 9.30 uur.

De kinderdienst op Paaszondag 9 april wordt om 12 uur na de mensenwijdingsdienst gehouden. Voorafgaand is er om 11.30 uur een verhaal beneden in de gemeentezaal.

 

Kleuterochtend

Eens per maand is er een kleuterochtend in onze gemeente. Er wordt gezongen, we luisteren samen naar een verhaal en gaan daarna iets knutselen. De komende kleuterochtenden zijn 9 april om 11.45 uur met een paasverhaal (waarna kleuters en kinderen van de kinderdienst na afloop desgewenst nog eieren kunnen zoeken), 28 mei om 9.30 uur en 25 juni iets gezelligs rond Sint-Jan (om 12 uur, gelijktijdig met de kinderdienst en naderhand nog een zomerse invulling).

 

Video over religieuze opvoeding

In gesprek over religieuze opvoeding met Marianne de Nooij, geestelijke in Amsterdam: klik hier.

Deze pagina is geactualiseerd op 20 maart om 23:00 uur.