Kinderen & jongeren

 

Kinderen & jongeren

 

Veel activiteiten zijn speciaal gericht op kinderen en jongeren. Daarbij denken we allereerst aan de variëteit aan kinder- en jeugdkampen. Om daarvan een sprankelend beeld te krijgen, klik hier

Daarnaast hebben diverse activiteiten speciaal betrekking op het religieuze en de religieuze opvoeding, toegespitst op de leeftijdsfase van het kind. In de Gemeenteberichten (klik hier) vindt u meer informatie. 

 

Voor peuters en kleuters

In de afgelopen periode vond elke tweede zondag van de maand om 9.30 uur in de kerk een activiteit plaats voor peuters en kleuters. Er werd een verhaal verteld en iets geknutseld. Dit zal vanaf september weer gebeuren als hier animo voor is. Meld dat s.v.p. op de lijst die vanaf Pasen in de kerk te vinden is.

 

Zondagsdienst voor de kinderen

Wegens een dalende belangstelling zal de zondagsdienst voor de kinderen vanaf nu tweewekelijks doorgaan in plaats van wekelijks. Dit betekent dat er een kinderdienst is op 7 en 21 april, 12 en 26 mei. Aanvang 9.45 uur, voorafgegaan door een verhaal en het oefenen van het lied om 9.30 uur.

N.B.:

  • Op Paaszondag is de kinderdienst na de mensenwijdingsdienst. Dat wil zeggen om 11.45 uur in plaats van 9.45 uur, zie ook pag. 10.
  • De kinderdienst vervalt op de zondagen die in de schoolvakanties vallen. Voor dit schooljaar betreft dit de volgende zondagen: 28 april en 5 mei.

 

Jonge zangers gezocht!

Op maandag 22 april (Paasmaandag) ontvangen een aantal jongeren de Jeugdwijding in de Rafaëlkerk. We zoeken jongeren (15-25 jaar) die in een adhoc koortje willen meezingen tijdens de Jeugdwijdingsdienst. We zingen kampliederen en het wordt zéker gezellig.

Kent u een jongere, die dit misschien leuk zou vinden? Zegt het voort!

We repeteren twee keer in de kerk om 20.15u:

  • woensdag 10 april
  • woensdag 17 april

Maandag 22 april: ’s ochtends Jeugdwijding (precieze tijd volgt).

Opgeven kan via:

Marianne van Biert, marianne@vanbiert.nl (06 3031 9129)

Justine Anschütz, janschutz@antenna.nl (06 4580 8022).