Berichten

Print this entry

 
 Een blik in de gemeente

lezingen, cursussen, programmawijzigingen

 
 Een blik werpen in de gemeente Zeist van de Christengemeenschap is eerst en vooral mogelijk door de gemeenteberichten in te zien. Zij bieden een overzicht van de vele en gevarieerde gebeurtenissen en activiteiten in de gemeente.
Een verkorte versie van de recente gemeenteberichten, met openbare activiteiten, lezingen en cursussen, vindt u hier. Voor de agenda kunt u hier klikken.
Vragen – ook over de onderstaande activiteiten – kunt u mailen naar Marianne Lampe: m.a.lampe@icloud.com  U kunt haar ook bellen: 030-6992250. 
Wilt u de gemeenteberichten en het interessante kwartaalblad van de Christengemeenschap thuis toegestuurd krijgen, dan kan dat. Zie de map Contact.
 
Enkele lezingen en cursussen brengen we hieronder in het bijzonder onder uw aandacht. Zij vinden plaats in de Rafaelkerk in Zeist, tenzij anders vermeld.
 
 
Cursus ‘de beelden van het Johannesevangelie’
Informatie: klik hier en ga naar pag. 12. De komende data zijn 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december.
Tijd: 11.15 -12.15 uur.
   
Cursus over het Lukasevangelie
De cursus is op woensdagen van 19.00 tot 20.15 uur. Informatie: klik hier en ga naar pag. 12. De komende bijeenkomsten zijn 5 en 26 juni en 11 september.

 

Lezingen op dinsdagen om 20.00 uur: 

Op dinsdag 4 juni spreekt Bastiaan Baan over Sporen van de wederkomst in de weekspreuken.

Dinsdag 2 juli: Mariel Caré spreekt over Pallium Portam, voor warme zorg.

Dinsdag 17 september: Anne Rijke (gz-psycholoog) over geloof, liefde en hoop. 

Dinsdag 1 oktober spreekt Jaap Sijmons (onderwerp nog niet bekend).

Dinsdag 15 oktober spreekt Annemarie Sijens over het eerste Goetheanum als mysterieplaats.  

 

 

 

notabene

 

Hier vindt u alle actuele mededelingen, berichten, annuleringen, veranderingen en anderszins voor zover deze (nog) niet in de gemeenteberichten staan.

 

 

 

 

Peuters en kleuters

In de afgelopen periode vond elke tweede zondag van de maand om 9.30 uur in de kerk een activiteit plaats voor peuters en kleuters. Er werd een verhaal verteld en iets geknutseld. Dit zal vanaf september weer gebeuren als hier animo voor is. Meld dat s.v.p. op de lijst die vanaf Pasen in de kerk te vinden is.