Berichten

Print this entry

 

Bij de diensten

Neemt u in de cultusruimte zo plaats dat 1,5 meter afstand gegarandeerd is. Er is ruimte voor maximaal 30 mensen. De zijbanken worden nu niet gebruikt.

Als u met uw partner of huisgenoot komt of als u het verantwoord vindt naast een bekende te zitten, kunt u naast elkaar plaats nemen. Meldt u zich dan samen aan bij de koster als u zich opgeeft voor de dienst (zie hieronder).

Aanmelden

Het is nodig dat u zich voor de zondagsdienst en voor de diensten op feestdagen vooraf bij de koster aanmeldt. Dit kan telefonisch op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur (via 06 40755696) maar liefst door een mailtje te sturen tot donderdag 21 uur: koster@rafaelkerk.nl. Voor doordeweekse diensten is aanmelden niet nodig. 

Inschrijven voor de communie

Wie zich voor de zondagsdienst bij de koster aanmeldt en bericht krijgt welkom te zijn, kan zich daarna zelf inschrijven voor de communie op de lijst op het prikbord in de hal van de kerk. Dat kan vanaf vrijdagochtend (dan is de kerk open) tot voorafgaand aan de dienst. U kunt zich tegelijkertijd inschrijven voor de communie tijdens de dienst op woensdag. Er hangen dus steeds twee ‘communielijsten’ op het prikbord: een voor de komende zondag en een voor de komende woensdag.

Voor de diensten op donderdag en vrijdag is inschrijven voor te communie niet nodig.  

Het maximum op de lijst is 20. Dat houdt in dat er per dienst 4 keer een rij van 5 mensen de communie kan ontvangen. 

De komende diensten vindt u als u hier klikt.

 

Data

22 september. Op woensdag 22 september is er geen mensenwijdingsdienst in verband met de synode.

29 september. Op woensdag 29 september (Michaëlsdag) is de dienst om 10 uur. Om 19.00 uur is er een cultische dagsluiting met Michaeltoespraak.

1 oktober. Op vrijdag 1 oktober is er geen mensenwijdingsdienst.

12 oktober. Op dinsdag 12 oktober is het gemeente-uitje naar Zutphen. Op 11 oktober kunt een een voorbereidende bijeenkomst volgen met onder meer een lezing om 15 uur. Voor meer informatie: klik hier.

 

Voor cursussen, lezingen e.d. klik hier.

Zie ook het interview (klik hier en scrol door naar beneden) met de nieuwe aartsbewindsdrager van de Christengemeenschap. 

*****************************

Een blik in de gemeente

Een blik werpen in de gemeente Zeist van de Christengemeenschap is eerst en vooral mogelijk door de gemeenteberichten in te zien. Zij bieden een overzicht van de vele en gevarieerde gebeurtenissen en activiteiten in de gemeente.

Een verkorte versie van de recente gemeenteberichten, met openbare activiteiten, lezingen en cursussen, vindt u hier

Vragen – ook over de onderstaande activiteiten – kunt u mailen naar Marianne Lampe: info@rafaelkerk.nl  U kunt haar ook bellen: 030-6992250. 

Wilt u de gemeenteberichten en het interessante kwartaalblad van de Christengemeenschap thuis toegestuurd krijgen, dat kan. Zie de map Contact.

 

Een ruimte reserveren in het kerkgebouw?

Dat kan bij Evelien Everts: koster@rafaelkerk.nl. 

 

Informatie nodig?

Stel uw vraag via info@rafaelkerk.nl 

 

Geef  vragen en opmerkingen over- of berichten voor de website door aan de webmaster Thom Kloes (info@rafaelkerk.nl) 

 

Deze pagina is geactualiseerd op 18 september 2021 om 12:07 uur