Contact

Informatie Christengemeenschap Zeist

Informatie kunt u vragen via: info@rafaelkerk.nl (Marion Kuenen).

Voor bestuurlijke informatie: zeist@christengemeenschap.nl

 

Verhuur van ruimten in de kerk

Mail naar Evelien Everts via koster@rafaelkerk.nl

 

Financiële en overige informatie

Voor financiële informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester: frankvanlennep@gmail.com. Zie ook de financiële brochure.

Voor allerlei praktische vragen kunt u mailen met Marion Kuenen: info@rafaelkerk.nl

Wilt u informatie over de Christengemeenschap eens rustig lezen? Bel met of mail uw naam en adres naar Marion Kuenen en u ontvangt de gemeenteberichten, ‘In beweging’ (het landelijke tijdschrift van de Christengemeenschap) en een informatieve brochure gratis thuis.

De landelijke website van de Christengemeenschap biedt veel informatie, klik hier.

Interesse?

Activiteiten van de Christengemeenschap Zeist staan open voor ieder die daar belangstelling voor heeft. Bij sommigen slaat de vonk direct over; bij anderen groeit pas in de loop der tijd een bepaalde verbinding. Vaak wordt die gevoed door lezingen of cursussen en door de desbetreffende lectuur. Deelname aan de sacramenten die in de kerk worden voltrokken – in het bijzonder de Mensenwijdingsdienst – vormt daarbij een waardevol element.

Belangstellend?

Als u uw interesse een stabiele basis wilt geven, dan kunt u zich aanmelden als belangstellende. Door dat te doen steunt en versterkt u het draagvlak van de Christengemeenschap. U wordt geïnformeerd over alle activiteiten die in en rond de gemeente plaats vinden. Deelname daaraan brengt geen extra kosten met zich mee. U meldt zich als belangstellende aan – of vraagt daarover informatie bij Thom Kloes via info@rafaelkerk.nl

Lid worden?

Wilt u lid worden van de Christengemeenschap, dan is het wenselijk daarover een of meer gesprekken met een geestelijke van de gemeente te hebben. Zie ook hiervoor de contactgegevens bovenaan deze pagina of de gemeenteberichten.

Alleen op de hoogte gehouden worden?

Wilt u alleen informatie over de Christengemeenschap, over activiteiten, lezingen en cursussen, neem dan een postabonnement op de gemeenteberichten en het kwartaalblad In Beweging. Voor €35,- krijgt u deze vijf keer per jaar toegestuurd. Meld dit bij Thom Kloes via info@rafaelkerk.nl

 

Bestuur

Thom Kloes, voorzitter.

Ivon Langeweg, secretaris.

Frank Roeters van Lennep, penningmeester.

Ton van Hemert.

Liesbeth van Tricht.

Geestelijken in het bestuur:

Mathijs van Alstein en Lisette Buisman.

Alle bestuursleden zijn te bereiken via zeist@christengemeenschap.nl

 

Bijdrage en bankrekening

Voor het onderhoud van de gebouwen, de toelagen van geestelijken en voor de plaatselijke, landelijke en internationale activiteiten is vanzelfsprekend geld nodig. Dit wordt door de leden en belangstellenden opgebracht. De hoogte van de bijdrage bepaalt u – als belangstellende – zelf, afhankelijk van uw betrokkenheid en draagkracht. Bijdragen gelden als schenking en zijn in principe aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Zie ook de financiële brochure.

Een jaarabonnement op de gemeenteberichten en het kwartaalblad In Beweging is voor leden en belangstellenden gratis.

Bankrekening

NL61 TRIO 0390 5375 27 ten name van De Christengemeenschap Zeist

 

Bereikbaarheid

Adres: van Tetslaan 4  3707 VD Zeist.

E-mail: zeist@christengemeenschap.nl of info@rafaelkerk.nl

Openbaar vervoer:
Vanaf station Utrecht, buslijn 52 richting Amersfoort uitstappen bij de halte Vrijheidsplein; 9 minuten lopen.
Vanaf station Driebergen Zeist, buslijn 56 richting Amersfoort tot halte Lindenlaan/ Boulevard; 5 minuten lopen.

Met de auto:
Vanaf Utrecht A 28 richting Amersfoort / Hilversum tot afslag 3 Zeist / Den Dolder. Ga na 500 m. rechtdoor richting Zeist, de Boulevard op. Na 1,2 km. rechtsaf de Valckenboschlaan in. De kerk vindt u aan uw linkerhand op een plein. 
Parkeren is gratis in de straten rond de kerk.

Deze pagina is geactualiseerd op 28 juni 2023