Kinderen & jongeren

 

Kinderen & jongeren

Veel activiteiten zijn speciaal gericht op kinderen en jongeren. Daarbij denken we allereerst aan de variëteit aan kinder- en jeugdkampen. Om daarvan een sprankelend beeld te krijgen, klik en kijk op http://www.christengemeenschapkampen.nl  

Daarnaast hebben diverse activiteiten speciaal betrekking op het religieuze en de religieuze opvoeding, toegespitst op de leeftijdsfase van het kind. In de Gemeenteberichten (klik hier) vindt u meer informatie, zie onder meer pagina 12 en 13. Onderstaand ziet u enkele vaste bijeenkomsten voor jonge kinderen.

Voor peuters en kleuters

Iedere tweede zondag van de maand om 9.30 uur is er in de kerk een activiteit voor peuters en kleuters. Er wordt een verhaal verteld en iets geknutseld. De komende bijeenkomsten zijn op 11 februari, 11 maart en 8 april.

Zondagsdienst voor de kinderen

Zondags wordt om 9.30 uur een kinderdienst gehouden, behalve op de zondagen die in de schoolvakanties vallen. Voor dit schooljaar zijn dat nog de volgende zondagen: 24 en 31 december, 25 februari, 4 maart, 29 april, 6 en 13 mei en 15 juli t/m 26 augustus. Dan dus geen kinderdienst.