Kinderen & jongeren

by admin | 13 juni 2012 13:49

Kinderen & jongeren

 

Veel activiteiten zijn speciaal gericht op kinderen en jongeren. Daarbij denken we allereerst aan de variëteit aan kinder- en jeugdkampen. Daarvan kunt u hier[1] een sprankelend beeld krijgen.

Daarnaast hebben diverse activiteiten speciaal betrekking op het religieuze en de religieuze opvoeding, toegespitst op de leeftijdsfase van het kind. In de Gemeenteberichten[2]vindt u hierover meer informatie. 

 

Voor peuters en kleuters

In de afgelopen periode vond elke tweede zondag van de maand om 9.30 uur in de kerk een activiteit plaats voor peuters en kleuters. Er werd een verhaal verteld en iets geknutseld. Dit zal vanaf september weer gebeuren als hier animo voor is. Meld dat s.v.p. op de lijst die in de kerk te vinden is.

 

Zondagsdienst voor de kinderen

De zondagsdienst voor de kinderen vindt tweewekelijks plaats. Dit betekent dat er een kinderdienst zou zijn op 17 en 31 mei, 14 en 28 juni en 12 juli. Aanvang 9.45 uur, voorafgegaan door een verhaal en het oefenen van het lied om 9.30 uur. Maar, voorlopig (waarschijnlijk tot oktober) zijn er geen kinderdiensten.

N.B. De kinderdienst vervalt op de zondagen die in schoolvakanties vallen. 

 

Endnotes:
  1. hier: https://www.helioskampen.nl/
  2. Gemeenteberichten: https://zeist.christengemeenschap.nl/files/gember-juni-sept-20-web.pdf

Source URL: https://zeist.christengemeenschap.nl/godsdienstlessen/